Home / Podcast / Homosexualitatea

Homosexualitatea

homosexualitateaHomosexualitatea pare a fi noutatea secolului XX, însă originile acestei practici se pierd în trecutul îndepărtat al umanității și nu numai. Sunt o multime de specii animale ce practică homosexualitatea.

Vă invităm sa ascultați dezbaterea noastră privitoare la homosexualitate, privitoare la implicatiile acesteia în societate prin formele de promovare de care beneficiază, să ne contraziceți acolo unde am avut poziții greșite și să trageți propriile concluzii.

Facebook Comments

About prosicontra

Check Also

Democrație și vot

Democrația este sistemul politic în care puterea, teoretic, se află în mâna poporului, în mâna majorității. …

2 comments

 1. Ar trebui sa intrebi daca toate cuplurile straight ar trebui sa aiba dreptul sa faca un copil. Pentru ca toti copii care sunt in orfelinate nu s-au nascut din cupluri homosexuale. Pentru voi majoritatea cretinilor e mai bine ca un copil sa nu aiba nici un viitor decat sa fie adoptat de un cuplu de homosexuali ca vai le baga idei tampite in cap si o sa devina si ei homosexuali, ca ce vor spune ceilalti copii cand vor vedea ca are doua mame sau doi tati si alte bazaconii din astea. E spre datoria noastra sa ne invatam copii despre ceea ce este in jur si sa le explicam care e situatia. Din pacate majoritatea populatiei e prea cretina pentru secolul 21.

  • Emanuel, problema inmultirii retarzilor este o chestiune ce o vom discuta. Am spus intotdeauna, chiar si la podcast-ul cu rromii, ca natalitatea ar trebui controloata prin mai multe mecanisme.
   Pare o incalcare a drepturilor omului, dar la fel de bine poate fi un abuz pentru noul nascut nasterea intr-o familie fara posibilitati psihice, intelectuale, de a creste niste copii si a-i pregati pentru viata.
   Adoptia in cuplurile homosexuale nu ar trebui sa primeze, in sensul de o vedea ca o solutia ideala, salvatoare, unica potenta sa rezolve drama copiilor din orfelinate.
   Poate ca sunt cazuri in care cuplurile homosexuale sa aiba acest drept. Repet. Insa nu rezolvam problema copiilor abandonati prin legalizarea adoptiei in cadrul cuplurilor de acelasi sex.

   Copiii au o rautate naturala in ei insisi atunci cand sunt in colectivitate si traumele psihologice, intr-o Romanie neevoluata, necivilizata, necultivata, ar fi multiple. Aratarea cu degetul pe georgica care are 2 tati, nu e o chestiune doar de legalizare ci si de acceptare in randul populatiei, ce se va obtine mai degraba prin educatie.

   Toata populatia, individual sau prin ONG-uri, Biserica, etc ar trebui sa lupte in primul rand pentru educatie si tot ce deriva de aici. Solutia va veni apoi in mod natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.