Spune Adevărul și fă-l de rușine pe Diavol

Spune adevărul și fă-l de rușine pe Diavol. Recunoaște adevăratul inamic, vino să-l combatem împreună e o carte samizdat dedicată astfel: ”Pentru Germania și ger­manii care încă vor să fie germani. Pentru omenire”.

Citim, p. 59: Între Germania și Aliați nu s-a semnat un tratat de pace… Reichul nu s-a predat, nu a încetat niciodată să existe. Republica Federală a Germaniei nu este succesorul legal al Reichului German. La 23 Iulie 1939, Mahatma Gandhi scria lui Hitler: Astăzi ești unica persoană din lume care poate preveni un război”. p. 273 (…) Cartea abundă în afirmații clare și surprinzătoare, ca următoarea: ”În colectivitatea sa, poporul jidan va fi propriul său Mesia. Domnia asupra Universului se va obține prin unificarea celorlalte rase omenești, suprimarea grani­țelor și monarhiilor care sunt bastioanele particularismelor ce împiedică proclamarea unei Republici Universale…”.

Iată alta la fel: ”Simplul amănunt că amplasamentul memorialului Yad Vashem era deja plănuit în 1942 dezvăluie relația funcțională cu Holocaustul… Gândurile erau îndreptate spre imortalizarea Shoahului, deși majoritatea victimelor erau în viață”, habar n-aveau că ar trebui să fie victime și își trăiau viața din plin… (Taz, ziar, Berlin, 24 mai 1995, p. 12. Dacă n-ai armă, vinde haina și cumpără-ți armă, spune Isus. Cartea lui Gerard Menuhin este o astfel de armă, pentru care merită să vinzi cămașa, haina de pe tine, spre a o putea cumpăra.

http://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k176204.zoom.f574.langFR;goo.gl/ejntsv

Preț: 135 LEI (442 p.)

3 Comentarii

  1. Am căutat cartea în mai multe librării din trei orașe diferite, nu am găsit-o nicăieri! E foarte rară!!! Sunt mulțumit că am găsit-o la voi, să vă dea Dumnezeu sănătate!

  2. Buna Ziua!

    As dori sa cumpar cartea lui Gérard Menuhin.
    Mutumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *