Spune Adevărul și fă-l de rușine pe Diavol

Spune adevărul și fă-l de rușine pe Diavol. Recunoaște adevăratul inamic, vino să-l combatem împreună e o carte samizdat dedicată astfel: ”Pentru Germania și ger­manii care încă vor să fie germani. Pentru omenire”.

Citim, p. 59: Între Germania și Aliați nu s-a semnat un tratat de pace… Reichul nu s-a predat, nu a încetat niciodată să existe. Republica Federală a Germaniei nu este succesorul legal al Reichului German. La 23 Iulie 1939, Mahatma Gandhi scria lui Hitler: Astăzi ești unica persoană din lume care poate preveni un război”. p. 273 (…) Cartea abundă în afirmații clare și surprinzătoare, ca următoarea: ”În colectivitatea sa, poporul jidan va fi propriul său Mesia. Domnia asupra Universului se va obține prin unificarea celorlalte rase omenești, suprimarea grani­țelor și monarhiilor care sunt bastioanele particularismelor ce împiedică proclamarea unei Republici Universale…”.

Iată alta la fel: ”Simplul amănunt că amplasamentul memorialului Yad Vashem era deja plănuit în 1942 dezvăluie relația funcțională cu Holocaustul… Gândurile erau îndreptate spre imortalizarea Shoahului, deși majoritatea victimelor erau în viață”, habar n-aveau că ar trebui să fie victime și își trăiau viața din plin… (Taz, ziar, Berlin, 24 mai 1995, p. 12. Dacă n-ai armă, vinde haina și cumpără-ți armă, spune Isus. Cartea lui Gerard Menuhin este o astfel de armă, pentru care merită să vinzi cămașa, haina de pe tine, spre a o putea cumpăra.

http://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k176204.zoom.f574.langFR;goo.gl/ejntsv

Preț: 135 LEI (442 p.)

Un Comentariu

  1. Am căutat cartea în mai multe librării din trei orașe diferite, nu am găsit-o nicăieri! E foarte rară!!! Sunt mulțumit că am găsit-o la voi, să vă dea Dumnezeu sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *